Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kingpin wijnen

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95

Kingpin wijnen

Kingpin Wijnen uit Spanje

Félix Solís Avantis, de Spaanse wijnmakerij achter de Kingpin wijnen, uit de regio La Mancha, bekend om zijn uitgestrekte wijngaarden en prachtige landschappen. Het wijnhuis staat bekend om zijn passie voor het produceren van kwaliteitswijnen en is geïnspireerd door de rijke geschiedenis en cultuur van het land. 

De makers van Kingpin Wijnen

Wijnproducent Félix Solís heeft een lange geschiedenis en is opgericht in 1952 door Félix Solís Fernández, die begon met het maken van wijn in zijn eigen garage. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste wijnproducenten in Spanje en heeft het een sterke aanwezigheid op internationale markten, waaronder in Europa, Amerika, Azië en Afrika.

Wijngaarden Kingpin Wijnen

De wijngaarden van Kingpin Wijnen zijn gelegen op de hoogvlaktes van La Mancha, waar de druivenstokken kunnen profiteren van het zonnige klimaat en de koele bries van de Middellandse Zee. Het wijnhuis maakt gebruik van traditionele wijnbouwmethoden, waarbij de focus ligt op duurzaamheid en respect voor de natuurlijke omgeving. Kingpin Wijnen produceert een breed scala aan wijnen, waaronder Tempranillo, Garnacha, en Verdejo. Daarnaast is Kingpin speciaal uitgelicht in de Blog die we onlangs hebben geschreven over het prachtige wijnland Spanje

Kingpin Wijnen Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Kingpin Wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling,zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.