Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Australie

2 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 14,50
Normale prijs € 16,70

Mousserende wijn uit Australie kopen

Wilt u mousserende wijn uit Australie kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen.nl aan het juiste adres. Indien u bij ons een bedrag besteedt ter waarde van € 95,- of bij afname van 12 flessen is de bezorging in Nederland gratis. Wij hebben nauwe banden met onze leveranciers en volgen de landelijke ontwikkelingen en trends op de voet waardoor wij in staat zijn zeer scherp te kunnen inkopen. Een daarbij komend voordeel is dat wij geen extra kosten hoeven maken voor fysiek winkelpersoneel of fysieke etalagekosten waardoor wij onze verkoopprijzen tevens scherp kunnen aanbieden. In overleg met de pakketdienst waarmee wij samenwerken gebruiken wij speciale verzenddozen.

Australische bubbels

Australische bubbels zijn populair. Echter denkt men bij een mousserende wijn al gauw aan champagne, dit mag uiteraard alleen zo heten als het echt uit deze Franse streek afkomstig is, maar in Australie denkt men bij bubbels direct aan Shiraz, oftewel de Sparkling Shiraz.

Sparkling Wine Australie

In ons assortiment vindt u Sparkling Wine Australie waaronder Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz en De Bortoli Woodfired Heathcote Sparkling Shiraz. Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz is een mousserende wijn die gemaakt wordt van de Shiraz druif. Dit is een ideale wijn om als aperitief te drinken maar past ook erg goed bij pizza & pasta of salades. De Bortoli Woodfired Heathcote Sparkling Shiraz wordt tevens gemaakt van de Shiraz druif en is uiteraard ideaal als aperitief maar past ook erg goed bij tapas en bij Aziatische gerechten.