Dowie Doole Estate Cabernet Sauvignon

Dowie Doole Estate Cabernet Sauvignon

Dowie Doole C.T. Shiraz

Dowie Doole C.T. Shiraz

Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz

Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz is een rood mousserende wijn afkomstig van de California Road Vineyard in Tatachilla, Australië. Zwart en blauw fruit zetten de toon van deze wijn, met een donkere smaak, aangevuld met kruidige impressies.

Normale prijs € 19,95 Speciale prijs € 17,95
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18020190
  • Koop 6 voor € 16,95 per fles
  • Koop 12 voor € 16,75 per fles
  • Koop 18 voor € 16,45 per fles

Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz uit Australië

Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz is een rood mousserende wijn afkomstig van de California Road Vineyard in Tatachilla, Australië. Zwart en blauw fruit zetten de toon van deze wijn, met een donkere smaak, aangevuld met kruidige impressies. De Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz wordt het beste koud geserveerd. Met zijn fluweelzachte smaak is dit een gevaarlijk lekkere mousserende wijn.

 

Druivensoort Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz

Deze mousserende wijn wordt gemaakt van de Shiraz druif.

 

Eten & Drinken

Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz is verrassend lekker als aperitief en goed inzetbaar bij gerechten van varkensvlees, gevogelte, gekruid rundvlees en cheddar kaas. Tevens bij niet te zoete nagerechten zoals cake.

 

Unieke kenmerken Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz

Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz is rood mousserende Australische wijn met een mix van verschillende jaargangen die het beste koud wordt geserveerd. Deze wijn is gevaarlijk lekker met een volle en fluweelzachte smaak.

 

Dowie Doole

Het Australische wijnhuis Dowie Doole is in 1995 opgericht door Drew Dowie en Norm Doole. De samenvoeging van de achternamen is gekozen als merkneem. Mc Laren Vale is het plaatsje (met amper 4000 inwoners) waarvoor zij kozen als locatie. Dit plaatsje staat bekend als het gaat om het produceren van uitstekende wijnen, zo’n 45 minuten van Adelaide.


Maak ook kennis met de overige wijnen van Dowie Doole.

Meer informatie
Inhoud 0,75 liter
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Dowie Doole Moxie Sparkling Shiraz
Uw waardering