Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Nebla wijn

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,35
Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 8,65
Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 11,80
Normale prijs € 13,75
Speciale prijs € 7,95
Normale prijs € 8,95

Nebla wijnen

Nebla kwaliteitswijnen

De Nebla wijnen staan bekend om de uitmuntende kwaliteit en betaalbare prijs. De naam Nebla en de wolken op het etiket refereren aan de vroege ochtendnevel in de wijngaarden als de frisse nachtlucht door de nevel plaats maakt voor de vroege ochtendzon. De druiven voor de Nebla wijnen worden 's nachts geplukt wat uiteindelijk ten goede komt aan de aroma en het bouquet van de bijzondere wijnen. De rode Nebla wijn wordt van de Tempranillo druif gemaakt en komt uit Ribeira del Duero. Volop rood fruit en een vlezig karakter kenmerken deze rode wijn.

Nebla witte wijn

De topper onder de Nebla wijnen. De witte Nebla wijn komt uit de Spaanse Rueda en wordt gemaakt van de Verdejo druif. Deze witte wijn is strakdroog met verfrissende zuren en volop tropisch fruit. De neus biedt alles wat je van de Verdejo-variëteit mag verwachten: venkel, vers gemaaid hooi en tropisch fruit (ananas en mango).

Nebla Wijn bestellen bij Budgetwijnen

Onze wijnspecialisten hebben de lekkerste Nebla wijnen in het aanbod opgenomen. Van een droge witte wijn tot een fruitige rose. Bestel eenvoudig en voordelig uw Feuerheerds Port wijn bij Budgetwijnen.