Wijnadvies nodig? Bel of mail ons gerust!

 

Uw winkelmandje is leeg.

You're currently on:

You're currently on:

Reyneke Organic White

Reyneke Organic White

Normale prijs € 12,95

Budgetprijs € 9,80

    • Reward Points Door dit product aan te schaffen spaart u 10 Budgetzegels

SNEL OVERZICHT

In deze blend van diverse druivenrassen proef je de Kaapse zon, die zorgt voor intense aroma’s van rijp fruit en honing, zonder zoet te zijn. Zeer zuivere wijn met een rond, zacht palet en complexe onderliggende smaken van mandarijntjes en perzik. Fris, maar diep, blijvend verrassend!


Winnaar GOUDEN MEDAILLE Beste Aspergewijn 2014!

Super geregeld, alles tijdig en goed verpakt
binnen gekregen. Onze complimenten en ga zo door...

Nienke Jansen - Enschede

Details

Filosoof Johan Reyneke (wijnmaker van het jaar in 2013!) werkt biologisch. Hij is de enige gecertificeerde (Demeter) bio-dynamische wijnmaker in Zuid Afrika en geldt als lichtend voorbeeld voor een nieuwe generatie wijnmakers in Stellenbosch.

Reyneke Organic White is een Zuid Afrikaanse witte wijn afkomstig van bio-dynamische wijnbouw: geen gebruik van pesticiden, herbiciden noch chemische meststoffen.

Mest van eigen koeien, hergebruik van water op grote schaal, fermentatie in ‘Nomblot’ fermentatietanks en andere ‘down to earth’ technieken worden toegepast om deze mooie wijn te maken. De druiven zijn zeer nauwkeurig met de hand geselecteerd om een optimaal resultaat te behalen in de kwaliteit van de wijn.

In deze blend van diverse druivenrassen proef je de Kaapse zon, die zorgt voor intense aroma’s van rijp fruit en honing, zonder zoet te zijn. Zeer zuivere wijn met een rond, zacht palet en complexe onderliggende smaken van mandarijntjes en perzik. Fris, maar diep, blijvend verrassend!

Reyneke Organic White combineert goed met salades of visgerechten, maar is ook heerlijk als aperitief en smaakt voortreffelijk bij asperges.

Winnaar GOUDEN MEDAILLE Beste Aspergewijn 2014!

 

Aanvullende Informatie

Wijnland Zuid-Afrika
Wijnstreek Stellenbosch
Jaar 2014, 2015
Alcoholpercentage 13,0%
Inhoud 75 cl.
Spijscombinatie Asperges, Salades, Schaal- en schelpdieren, Vis
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras

Waarom Budgetwijnen.nl

Met Budgetwijnen.nl haalt u eenvoudig en snel de beste wijnen in huis voor een budgetprijs. Alle wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd door de beste sommeliers en vinologen en zijn afkomstig van de meest toonaangevende wijnhuizen ter wereld.

Lees meer...

 

veilig betalen

Contact

Tel: +31 (0)85 - 273 75 22   
E-mail: info@budgetwijnen.nl

Winkel/Postadres: Eibergsestraat 4 / Postbus 217 7480 AE Haaksbergen

Budgetwijnen.nl is onderdeel van Ready2Shop | Webshops en beschikt over een drank- en horecavergunning