Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Reyneke wijnen

14 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 47,95 Normale prijs € 51,95
Speciale prijs € 28,49 Normale prijs € 29,95
Speciale prijs € 24,30 Normale prijs € 27,95
Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 14,40
Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 14,40
Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 14,40
Speciale prijs € 12,50 Normale prijs € 14,40

Reyneke wijnen

Reyneke: Een duurzaam wijnhuis dat werkt in harmonie met de natuur

Reyneke is een wijnhuis gevestigd in Stellenbosch, Zuid-Afrika, dat zich richt op biodynamische en duurzame landbouwpraktijken. Het wijnhuis is opgericht in 1998 door Johan Reyneke, die zijn passie voor wijn combineerde met zijn liefde voor de natuur en zijn overtuiging dat de beste wijn wordt geproduceerd in harmonie met de natuur. . Reyneke houdt zich volledig aan de biologische landbouw. Reyneke maakt in de veeteelt en landbouw uitsluitend gebruik van kruiden, mineralen en kosmische cycli. Hierdoor wordt de natuur niet kunstmatig gecorrigeerd. 

Het domein van Reyneke omvat 46 hectare, waarvan 36 hectare zijn beplant met wijngaarden. De wijngaarden zijn gelegen in de Polkadraai Hills, een gebied dat profiteert van de koele bries van de Atlantische Oceaan en de Tafelberg. Het wijnhuis maakt gebruik van biodynamische en organische landbouwpraktijken, zoals het gebruik van koeien en schapen om het gras tussen de wijnranken te maaien en het planten van inheemse planten om het ecosysteem te versterken.

Reyneke heeft een sterke focus op duurzaamheid en heeft verschillende onderscheidingen ontvangen voor zijn inzet op dit gebied. Zo zijn de wijngaarden gecertificeerd als biodynamisch en organisch, en is het wijnhuis volledig klimaatneutraal. Reyneke maakt gebruik van zonne-energie om zijn eigen energie op te wekken en gebruikt gerecyclede materialen voor de productie van wijnflessen.

Het wijnhuis Yealands maakt gebruik van Sauvignon Blanc-druiven voor hun witte wijnen en Pinot Noir-druiven voor hun rode wijnen. Daarnaast gebruiken ze ook nog enkele andere druivensoorten zoals Chardonnay, Pinot Gris en Gewürztraminer.

Een elegante en karakteristieke witte wijn: de Reyneke Chenin Blanc

De Reyneke Chenin Blanc is een elegante en karakteristieke witte wijn die de essentie van de Stellenbosch-regio weerspiegelt. Deze wijn is gemaakt van 100% Chenin Blanc druiven, die met de hand zijn geplukt en zorgvuldig zijn geselecteerd om de beste kwaliteit te garanderen.

Bij het proeven van deze wijn vallen de aroma's van perzik, peer en ananas op, met subtiele tonen van honing en amandel. De wijn heeft een levendige zuurgraad en een rijke body, met een verfijnde afdronk die doet denken aan de terroir van Stellenbosch.

De Reyneke Chenin Blanc is een perfecte match bij gegrilde visgerechten, salades en gerechten met kip en kalkoen. De wijn kan worden gedronken bij een temperatuur van 10-12 graden Celsius.

Reyneke Wijnen Bestellen Bij Budgetwijnen.nl

Bij Budgetwijnen.nl kunt u genieten van een ruime selectie van heerlijke Reyneke wijnen. Onze aanbieding van gratis verzending binnen Nederland bij aankoop van minimaal 12 flessen, maakt het nog makkelijker om uw favoriete wijn te bestellen. Onze betrouwbare bezorgdienst zorgt voor veilige en tijdige levering van uw bestelling, zodat u thuis kunt genieten van de heerlijkste wijnen. Ontdek en bestel nu de meest smaakvolle en betaalbare wijnen op onze website.