Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Aconcagua Valley

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 26,95
Normale prijs € 31,00
Speciale prijs € 17,50
Normale prijs € 20,15
Speciale prijs € 12,25
Normale prijs € 14,10

Rode wijn uit Aconcagua Valley kopen

Aconcagua Valley is een wijnstreek in Chili, noordelijk gelegen ten opzichte van de hoofdstad Santiago. In de Aconcagua Valley bevindt zich zo’n 100 kilometer aan wijngaarden en deze bevinden zich tussen twee bergwanden van het Andesgebergte. Wilt u rode wijn uit Aconcagua Valley kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben een assortiment van alleen de beste rode kwaliteitswijnen uit Aconcagua Valley tegen hele scherpe prijzen.

Rode wijn uit Aconcagua Valley voordelig kopen

Rode wijn uit Aconcagua Valley voordelig kopen doet u bij Budgetwijnen. Vanwege onze nauwe contacten met diverse leveranciers en het op de voet volgen van landelijke trends en ontwikkelingen stelt dit ons in staat tegen zeer scherpe prijzen te kunnen inkopen. Zoals u begrijpt betekent dit dat wij hierdoor onze verkoopprijzen ook weer scherp kunnen aanbieden. En daar profiteert u van mee!

De lekkerste rode wijn uit Aconcagua Valley

De lekkerste rode wijn uit Aconcagua Valley vindt u bij Budgetwijnen. Hier vindt u alleen de lekkerste rode kwaliteitswijnen tegen de scherpste prijs. Aangezien Chili een wijnland van de ‘Nieuwe Wereld’ is brachten de Spaanse veroveraars al in de 16e eeuw hun Spaanse wijnstokken mee. Zij hadden allang gezien dat dit een ideaal land is om wijn te verbouwen en besloten daarom hun eigen wijnstokken hier te gaan verbouwen en dat heeft inmiddels tot grote wereldwijde successen geleid.