Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Casablanca Valley

9 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 15,90
Normale prijs € 16,95
Speciale prijs € 10,50
Normale prijs € 12,10
Speciale prijs € 10,50
Normale prijs € 12,10
Speciale prijs € 32,90
Normale prijs € 34,95
Speciale prijs € 21,15
Normale prijs € 24,30
Speciale prijs € 13,95
Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 9,75
Normale prijs € 10,95

Rode wijn uit Casablanca Valley kopen

Rode wijn uit Casablanca Valley kopen kan tegenwoordig eenvoudig en snel online. Het grootste wijnland van Zuid-Amerika is Argentinië, maar Chili is wel toonaangevend voor wat betreft kwaliteitswijnen, ook op het gebied van marketing. De Chilenen zijn erg goed in het afstemmen van de behoeften van de buitenlandse markt en dit zorgt onder andere voor het hedendaagse succes van Chileense wijnen.

Rode wijn uit Casablanca Valley voordelig bestellen

Wilt u rode wijn uit Casablanca Valley voordelig bestellen? Kijk dan op de site van Budgetwijnen. Wij hebben een prachtig aanbod van de beste rode wijnen uit de Chileense Casablanca Valley, tegen de scherpste prijs. De Casablanca Valley heeft een koel klimaat en bevindt zich in het noordwesten van het kustgebied. Dit koele klimaat zorgt voor de ideale omgeving voor de Pinot Noir druif. Jonge rode Chileense wijn rijpt nog 10 maanden lang in Franse eikenhouten vaten waarna de wijn wordt gebotteld.

Kenmerken van rode wijn uit Casablanca Valley

De kenmerken van rode wijn uit Casablanca Valley is dat dit het jongste wijngebied is van Chili. Dit heeft er mee te maken dat dit wijngebied eigenlijk per toeval is ontdekt eind jaren ’80. Ze kwamen erachter dat dit Casablanca Valley zeer geschikt is voor het verbouwen van wijnen. Casablanca Valley ligt vlakbij de Stille Oceaan en dit is een voordeel voor de druiven, aangezien ze hierdoor profiteren van de koele zeewind. Daarnaast zorgt de oceaan voor een koele ochtendmist en is dit gebied bewolkter dan de rest van Chili. De druiven in Casablanca Valley rijpen zeer gelijkmatig waardoor er een betere kwaliteit ontstaat.