Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Leyda Valley

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De lekkerste rode wijn uit Leyda Valley

De lekkerste rode wijn uit Leyda Valley vindt u bij Budgetwijnen. Niet alleen de lekkerste rode wijn, maar vooral de beste rode wijn, aangezien wij enkel kwaliteitswijnen in ons assortiment hebben. Chili is als we het hebben over ‘Nieuwe Wereld Wijnlanden’ het meest succesvolle land op de wereldwijde exportmarkt. Echter wordt rode wijn in Chili vooral gemaakt van de Merlot, Cabernet Sauvignon en Carmenère druif. De Carmenère staat vooral bekend als een inheemse druif uit Chili, waarvan de wijnen meestal fluwelig en rond van smaak zijn.

De kenmerken van rode wijn uit Leyda Valley

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Leyda Valley is dat deze wijnstreek gelegen is ten westen van Santiago in Chili, aan de Stille Oceaan. De ondergrond van de wijngaarden bestaat met name uit zand, klei en graniet. De druiven voor rode wijn die hier met name verbouwd worden zijn de Pinot Noir en de Merlot druif.

Rode wijn uit Leyda Valley voordelig kopen

Wilt u rode wijn uit Leyda Valley voordelig kopen? Kijk dan op onze website www.budgetwijnen.nl en zie ons prachtige aanbod van de rode wijn uit Leyda Valley. Bij ons kunt u rode wijn voordelig kopen en dit betekent tevens enkel van de hoogste kwaliteit.