Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Codru

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 7,65 Normale prijs € 8,90
Speciale prijs € 7,65 Normale prijs € 8,90
Speciale prijs € 13,50 Normale prijs € 15,55
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,50
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 8,50

Rode wijn uit Codru kopen

Wilt u rode wijn uit Codru kopen? Wij hebben alleen de beste rode wijn uit Codru, proef de heerlijke wijnen van het prachtige wijnhuis Radacini. Zoals bijvoorbeeld de Radacini Fiori Feteasca Neagra, Vintage Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot of de Reserve Cabernet Sauvignon Merlot Syrah.

Rode wijn uit Codru bestellen

Wilt u rode wijn uit Codru bestellen, dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste rode wijn uit Codru. Aangezien wij een zeer goede verstandhouding hebben met onze leveranciers en de landelijke ontwikkelingen op de voet volgen zijn wij in staat rode wijn uit Codru zeer scherp in te kunnen kopen. Daarnaast hanteren wij staffelkortingen die zeer interessant kunnen zijn voor u als klant.

Unieke kenmerken rode wijn uit Codru

Eén van de unieke kenmerken van rode wijn uit Codru is dat deze wijn afkomstig is uit Moldavië en dat is niet direct een land waarbij men denkt aan wijnen. De wijngaarden in Moldavië liggen op dezelfde breedtegraad als de wijngaarden van het Franse Bordeaux. Codru is een stad in de gemeente Chisinau (de hoofdstad van Moldavië). De bosrijke omgeving van deze stad heeft een mild klimaat en meer dan de helft van de wijngaarden uit Moldavië bevindt zich hier. Moldavië is trots op zijn uitgestrekte wijngaarden vol bekende druivenrassen. Codru is de meest industrieel ontwikkelde zone van het land. De bossen, heuvels en het glooiende landschap zijn typisch voor deze regio en beschermen de wijngaarden van de winterse vorst en de droge zomerse wind.