Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Niederosterreich

8 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 16,05
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,70
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,70
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 8,55 Normale prijs € 9,85

Rode wijn uit Niederosterreich kopen

Wilt u rode wijn uit Niederosterreich kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop van Budgetwijnen.nl. Alleen de beste rode wijn uit Niederosterreich vindt u bij ons tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk onze webshop en profiteer van het voordeel ook vanwege onze staffelprijzen die wij hanteren. U pakt uw voordeel bij afname van 12 flessen en dit loopt bij 18 flessen nog verder op.

De beste rode wijn uit Niederosterreich

De beste rode wijn uit Niederosterreich vindt u in ons assortiment. Niederosterreich ligt in noordoost Oostenrijk. De bekendste districten zijn hier Wachau, Krems (een belangrijk wijncentrum waar jaarlijks een grote wijnbeurs wordt gehouden) en Langenlois. Men produceert hier overwegend zeer goede, droge witte wijnen. Andere belangrijke centra zijn nog Retz (voornamelijk wit maar ook verdienstelijk rood van de Zweigelt druif). De Zweigelt druif is in 1922 ontwikkeld door Fritz Zweigelt van het Federale Instituut voor Wijncultuur in Klosterneuburg, Oostenrijk. Het is een kruising van de St. Laurent en Blaufränkisch druiven. Het is de meest voorkomende blauwe druif in de Oostenrijkse wijnbouw.

Rode wijn uit Niederosterreich bestellen

Wilt u rode wijn uit Niederosterreich bestellen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste rode wijn in ons assortiment tegen zeer scherpe prijzen. Dit komt door onze nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen. Om deze redenen kunnen wij erg scherp inkopen en daar profiteert u als klant van mee. Omdat wij een online webshop zijn hebben wij geen extra kosten van winkelpersoneel of etalagekosten en dat maakt het erg interessant om rode wijn uit Niederosterreich te bestellen bij ons.