Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Beiras

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 7,00 Normale prijs € 8,05

Rode wijn uit Beiras kopen

Wilt u rode wijn uit Beiras kopen? Kijk dan op onze website van www.budgetwijnen.nl. Beiras is gelegen in Portugal tussen Porto en Coimbra. Met name rode wijn wordt hier geproduceerd.

Rode wijn uit Beiras voordelig bestellen

Wilt u rode wijn uit Beiras voordelig bestellen? Kijk dan eens op Budgetwijnen.nl. Wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste rode wijn uit Beiras. Wij hebben de positie om de beste kwaliteitswijnen in te kopen tegen zeer scherpe prijzen en daar profiteert u van mee. Het bijkomende voordeel is dat wij tevens werken met staffelkortingen.

Kenmerken rode wijn uit Beiras

Enkele kenmerken van rode wijn uit Beiras zijn onder andere dat Beiras een wijngebied is waarbinnen Bairrada en Dão de belangrijkste districten zijn. Portugal bezit een schat van karaktervolle, inheemse druivenrassen en heeft zichzelf herschapen in een land van moderne wijn. De beste wijnen in Portugal zijn rood en alcoholisch met chocoladetonen; wat lichter in het noorden en breder van smaak in het zuiden. Er zijn vier gebieden die de DOC status genieten. Beiras staat bekend als wijngebied waar mooie stevige rode wijn wordt gemaakt van de inheemse Baga druif. Van deze druif wordt rode wijn gemaakt die krachtige tannines hebben en een hoge zuurgraad, die u het beste 12 jaar lang in de fles kunt laten rijpen. Na deze periode van rijping (en goede behandeling) zorgt deze rode wijn voor elegante, zachte en complexe wijn.