Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Campo de Borja

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,49 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 7,55 Normale prijs € 8,70
Speciale prijs € 6,50 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 4,95 Normale prijs € 5,70

Rode wijn uit Campo de Borja bestellen

Rode wijn uit Campo de Borja bestellen doet u eenvoudig, maar vooral voordelig bij Budgetwijnen. Wij hebben goed contact met onze leveranciers en houden de landelijke trends scherp in de gaten. Hierdoor kunnen wij voordeliger inkopen en dat merkt u als klant ook direct. Wij staan voor het leveren van hoogwaardige kwaliteitswijnen die wij kunnen aanbieden tegen concurrerende prijzen.

Wijnbouw in Campo de Borja

Campo de Borja ligt het meest westelijk van Aragón. De grootste stad Borja, ligt ten noordwesten van Zaragoza met wijngaarden langs het dal van de Ebro op een hoogte van 350 tot 700 meter. De bodem van de wijngaarden bestaat voornamelijk uit zanderige grond op kalksteen. Dit zorgt voor een goede afwatering waardoor de combinatie van de hoogte en de bodem zeer geschikt is voor het produceren van kwalitatief hoogwaardige wijnen. Wijnbouw in Campo de Borja bestaat uit traditionele Spaanse druivensoorten waarvan het grootste deel gebruikt wordt voor het produceren van rode wijnen. De jonge rode wijnen worden met name gemaakt van Garnacha druiven, deze worden echter ook gemengd tot blends waarbij gebruik gemaakt wordt van Tempranillo, Syrah, Merlot en Cabernet druiven zodat deze kunnen rijpen als Reserva of Crianza wijnen.

De bekendste rode druivensoorten van Campo de Borja

De bekendste rode druivensoorten van Campo de Borja zijn de traditionele Spaanse druivensoorten zoals de Garnacha en de Tempranillo druif, maar daarnaast worden ook geïmporteerde druiven gebruikt voor rode wijn zoals de Merlot, Cabernet Sauvignon en de Syrah druiven.