Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sardinie

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95

De lekkerste Rose wijn uit Sardinië

Voor de lekkerste Rose wijn uit Sardinië moet u bij Budgetwijnen.nl zijn. In ons assortiment vindt u enkel kwalitatief hoogwaardige wijnen die wij aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Vanwege de nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen kunnen wij scherp inkopen. Mede doordat wij een webshop zijn hebben wij geen extra kosten als het gaat om fysieke winkelpresentatie of winkelpersoneel. Hierdoor kunnen wij onze prijzen tevens scherp aanbieden en daar profiteert u van mee. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding ter waarde van € 95,- is de verzending binnen Nederland gratis.

Soorten Rose wijn uit Sardinië

Er zijn verschillende Soorten Rose wijn uit Sardinië waaronder Sella & Mosca Rosato di Alhero. Deze rose wijn uit Sardinië wordt gemaakt van de Cannonau druif en is heerlijk om als aperitief te drinken, maar past tevens goed bij schaal & schelpdieren en bij visgerechten.

Overige Italiaanse wijnregio's

Naast de wijnregio op Sardinïe in Italïe is er ook de populaire Abruzzo wijnregio. Een hardloper in ons assortiment uit deze populaire wijnregio is dan ook echt de Calalenta Fantini Merlot Rose. Een heerlijke fris en fruitige wijn uit Italïe. Kijk ook eens naar de overige Italiaanse wijnregio's en proef het echte Italïe bij u thuis!