Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Toscane

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,70
Speciale prijs € 16,90 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 8,90 Normale prijs € 9,95

De lekkerste Toscane Rose

De lekkerste Toscane Rose vindt u in ons assortiment. Bestel gemakkelijk en voordelig uw favoriete Toscane Rose en profiteer van de scherpe prijzen. We spreken hierbij over wijnen van hoogwaardige kwaliteit. Indien u 12 flessen bij ons besteld of een bedrag besteedt ter waarde van € 95,- is de bezorging in Nederland gratis. In samenwerking met een grote pakketaanbieder zorgen wij dat uw pakketten bij u thuis geleverd worden. Wij werken met speciale verzenddozen, die speciaal voor het vervoeren van flessen (met een interne vakverdeling) geschikt zijn om de mogelijke schades zo beperkt mogelijk te houden. Middels de track en trace code die u nadat uw pakket bij ons de deur uit gaat ontvangt, kunt u uw pakket volgen, zodat u weet wanneer en hoe laat u uw pakket kunt verwachten.

Kenmerken Rose Toscane

Eén van de kenmerken van Rose uit Toscane is dat we te maken hebben met een gebied dat zeer geschikt is voor de wijnbouw. Toscane staat dan ook garant voor rose wijnen die heerlijk fris zijn. De populariteit van Rose uit Toscane neemt overigens steeds meer toe.

Soorten Toscaanse Rose

Ontdek de verschillende soorten Toscane Rose. In ons assortiment vindt u onder andere de Donna Terra Sangiovese Rosato Rose en de Villa Trasqua Trasquanello Rosato Rose. Donna Terra Sangiovese Rosato Rose wordt gemaakt van de Sangiovese druif en is een frisse en fruitige rose wijn. Ideaal om te drinken als aperitief en past ook bij salades en visgerechten. Villa Trasqua Trasquanello Rosato Rose wordt tevens gemaakt van de Sangiovese druif en past erg goed bij schaal & schelpdieren, tapas en wit vlees.