Taylor's Chip Dry White Port

Taylor's Chip Dry White Port

Taylor's First Estate Reserve Port

Taylor's First Estate Reserve Port

Taylor's Select Reserve Ruby Port

Taylor’s Select Reserve Ruby Port is een donkerrode jonge port, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde jonge rode ports, afkomstig uit de Baixo Corgo en Cima Corgo gebieden. In de smaak intens fruitig met een vol en stevig mondgevoel. De afdronk is lang, zonder verlies van het frisse en fruitige karakter.
Normale prijs € 15,95 Speciale prijs € 13,75
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019285
  • Koop 6 voor € 11,95 per fles
  • Koop 12 voor € 11,75 per fles
  • Koop 18 voor € 11,45 per fles

Taylor’s Select Reserve Ruby Port is een donkerrode jonge port, samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde jonge rode ports, afkomstig uit de Baixo Corgo en Cima Corgo gebieden. In de smaak intens fruitig met een vol en stevig mondgevoel. De afdronk is lang, zonder verlies van het frisse en  fruitige karakter. 

Taylor's Port

Taylor’s Port is al meer dan drie eeuwen geleden opgericht, in 1692. Het is een van de oudste oprichters van de Port-huizen. Taylor’s wordt ook zeer gewaardeerd als een producent van hout gerelateerde havens en bezit een van de grootste reserves van zeldzame vat oude wijnen waaruit zijn gedistingeerde oude getaande Havens zijn getrokken. Het port huis staat ook bekend als de maker van Late Bottled Vintage, een stijl die door het bedrijf werd gepionierd en waarvan hij nog steeds de leidende producent is. Taylor’s is een onafhankelijk bedrijf waarin sommige familieleden een leidende rol spelen op vele activiteiten binnen het bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Porto en de Douro-vallei.

Maak ook kennis met de overige wijnen van Taylor's Port uit Portugal.

Meer informatie
Alcoholpercentage 19-20% Port
Inhoud 75 cl.
Wijnland Portugal
Wijnstreek Douro
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Taylor's Select Reserve Ruby Port
Uw waardering