Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Taylor's Port

9 producten
Foto-tabel Lijst
Sorteer op
Speciale prijs € 12,45
Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 46,45
Normale prijs € 48,95
Speciale prijs € 21,75
Normale prijs € 23,95

Taylor’s Port

Taylor's Port: een van de oudste oprichters van de Port-huizen

Taylor’s Port is al meer dan drie eeuwen geleden opgericht, in 1692. Het is een van de oudste oprichters van de Port-huizen. Taylor’s wordt ook zeer gewaardeerd als een producent van hout gerelateerde havens en bezit een van de grootste reserves van zeldzame vat oude wijnen waaruit zijn gedistingeerde oude getaande Havens zijn getrokken. Het port huis staat ook bekend als de maker van Late Bottled Vintage, een stijl die door het bedrijf werd gepionierd en waarvan hij nog steeds de leidende producent is. Taylor’s is een onafhankelijk bedrijf waarin sommige familieleden een leidende rol spelen op vele activiteiten binnen het bedrijf. Het bedrijf is gevestigd in Porto en de Douro-vallei.

Taylor's Port proeverij

Porthuis Taylor’s is een begrip in Porto. In het brede assortiment van Taylor's Port vindt u de beroemde Ruby, Tawny, witte Port en zelfs rosé Port. Perfect voor een proeverij! Een aanrader uit het Taylor's Port aanbod is de Taylor’s 10 Years Old Tawny Port. Deze port heeft een zacht bruine kleur met een licht oranje toon. In de neus verse noten, rijp fruit en vijgen. Het mondgevoel is elegant en vriendelijk met smaken als mokka, koffie, chutney en cacao. De langdurige afdronk met veel complexe indrukken past goed bij desserts met karamel, gedroogde vruchten, kaneel en citrusfruit.

Potugese Port

In Portugal worden de wijngaarden en wijnhuizen vooral gekenmerkt door de Port. De Porthuizen zijn vaak eeuwenoude huizen, die al eeuwenlang door dezelfde families worden gerund. Veel van deze porthuizen zijn gevestigd in de regio Douro in Portugal en zijn verantwoordelijk voor de productie van verschillende soorten portwijn, waaronder rode, witte en tawny port.

Portugese portwijn is wereldwijd bekend om zijn volle smaak, krachtige kleur en intense aroma. Veel portwijnhuizen werken samen met wijnmakers en specialisten om de kwaliteit van hun producten te waarborgen en te verbeteren, en om te zorgen dat hun portwijn altijd aan de hoogste standaarden voldoet.