Caliterra Cenit

Torre de la Pobleta Valencia Vino Tinto Sweet Red

Torre de la Pobleta Vino Blanco SemiDulce

Torre de la Pobleta Vino Blanco SemiDulce is afkomstig uit het zonnige Valencia. De wijn is gemaakt van Moscatel en Marseguera druiven. Goudgeel, met aroma’s van oranjebloesem en jasmijn met een volle en intensieve smaak, half zoet en aangenaam. Heerlijk om zo te drinken, maar ook een uitstekende begeleider van paté en zachte blauwe kaas.
Normale prijs € 5,50 Speciale prijs € 4,45
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
18019467

Torre de la Pobleta Vino Blanco SemiDulce

Torre de la Pobleta Vino Blanco SemiDulce is een halfzoete witte wijn afkomstig uit het zonnige Valencia. De wijn is gemaakt van Moscatel en Marseguera druiven. Goudgeel, met aroma’s van oranjebloesem en jasmijn met een volle en intensieve smaak, half zoet en aangenaam. Heerlijk om zo te drinken, maar ook een uitstekende begeleider van paté en zachte blauwe kaas.

Torre de la Pobleta

Torre de la Pobleta zijn heerlijke zoete wijnen uit het zonnige Valencia. De wijnen zijn afkomstig van de grote Coöperatie Anecoop. Deze coöperatie produceert prachtige Spaanse wijnen met een perfecte prijs/kwaliteitverhouding. De wijnen van Torre de la Pobleta zijn uitermate geschikt voor startende wijndrinkers of wijndrinkers die liever een voorkeur voor zoete wijnen hebben.

Maak ook kennis met de overige wijnen Torre de la Pobleta uit Spanje.

Meer informatie
Alcoholpercentage 11,0%
Inhoud 75 cl.
Wijnland Spanje
Wijnstreek Valencia
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Torre de la Pobleta Vino Blanco SemiDulce
Uw waardering