Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Toso Prosecco en Moscato wijnen

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,45 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 7,55 Normale prijs € 8,70
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 8,65 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 9,35 Normale prijs € 10,75
Speciale prijs € 9,65 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 10,75 Normale prijs € 12,35

Toso wijnen

Wijnhuis Toso

Het wijnhuis Toso is opgericht in de vroege jaren 1900 en staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit wijnen gemaakt van de Nebbiolo-druif, die de belangrijkste druif is die wordt gebruikt om de beroemde Barolo- en Barbaresco-wijnen van de Piëmont-regio te maken. Het wijnhuis combineert traditionele technieken met moderne wijnbouwmethoden om wijnen te produceren die de kenmerkende smaken en aroma's van de Piemonte-regio weerspiegelen.

Naast Nebbiolo produceert Wijnhuis Toso ook wijnen van andere druivensoorten zoals Barbera, Dolcetto en Moscato. De wijnmakerij gebruikt traditionele wijnbereidingstechnieken gecombineerd met moderne technologie om wijnen te produceren die de unieke terroir van de Piëmont-regio weerspiegelen. Wijnhuis Toso biedt een scala aan wijnen aan, waaronder witte en mousserende wijnen, die zowel in Italië als internationaal worden verkocht.

Museum Toso Wijnen

Vanaf 2001 heeft Toso een eigen museum want getuigt van een rijk verleden. De specialiteiten van Toso zijn erg divers van stille wijnen tot aan mousserende wijnen zoals de Asti Spumante en de Moscato Spumante

Maak ook kennis met de overige wijnen van Toso uit Piëmonte, Italië.