Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Winterwijnen

7 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,90
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 20,95
Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 5,89
Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 17,50
Normale prijs € 20,15
Speciale prijs € 30,95
Normale prijs € 37,95

Winterwijnen

In de winter gaat onze aandacht naar heerlijke stevige wijnen. Voor de liefhebber van stevige wijnen hebben wij een speciale selectie gemaakt. U kunt in de wintermaanden genieten van een breed scala aan wijnen die de donkere, koude winterdagen aangenaam maken.

Een goede wijn bij het eten, of misschien wel romantisch bij het openhaardvuur. De keuze is aan u. Bij de winter horen typische winterwijnen. De trend van dit jaar zijn lekkere volle rode wijnen die goed te combineren zijn met onder andere stevige wintergerechten, maar ook heerlijk zijn tijdens een avond met familie of vrienden. Budgetwijnen.nl heeft voor u enkele heerlijke winterwijnen geselecteerd om lekker van te genieten bij een stevig gerecht, gevogelte of bij de open haard.

Tijdens de winterproeverij hebben wij enkele prachtige wijnen voor u geselecteerd die perfect passen bij het winterseizoen. Na een kritische beoordelingsronde bleven er 20 wijnen over die streden om de titel 'Winterwijn van het jaar'. Samen met 5 sommeliers hebben we een TOP 5 winterwijnen geselecteerd die vanaf 15 december in onze webshop verkocht worden.

Bestel nu makkelijk, voordelig en snel bij Budgetwijnen.nl - Dé webshop voor de beste winterwijnen!