Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Colchagua Valley

4 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 13,50
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 12,39
Normale prijs € 14,25
Speciale prijs € 8,45
Normale prijs € 9,70
Speciale prijs € 10,90
Normale prijs € 11,95

Witte wijn uit Colchagua Valley kopen

Wilt u witte wijn uit Colchagua Valley kopen? Kijk dan eens naar ons assortiment op www.budgetwijnen.nl waarin wij de lekkerste witte wijn uit Colchagua Valley aanbieden tegen zeer scherpe prijzen van de hoogste kwaliteit. Bijvoorbeeld van wijnhuis Caliterra. Dit is een modern wijnhuis en heeft de Sauvignon Blanc Tributo, als we het hebben over een heerlijke witte wijn uit Colchagua Valley. Daarnaast zijn de wijnen van Montes ook echt een aanrader van zeer goede witte wijn waarvan een deel van de plantages in Colchagua Valley liggen. Wereldwijd wordt dit wijnhuis dan ook wel gezien als beste en meest toonaangevende Chileense wijnhuis. U bestelt uw favoriete witte wijn uit Colchagua voordelig bij Budgetwijnen!

Soorten witte wijn uit Colchagua Valley

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Colchagua Valley, gelegen in Centraal Chili. Dit is één van de meest belovende wijngebieden van Chili. Bekijk bijvoorbeeld de heerlijke wijnen van Montes zoals de Sauvignon Blanc. Colchagua Valley is gelegen in het zuidelijke gedeelte van Rapel Valley. De wijngaarden genieten een natuurlijke bescherming door de Stille Oceaan (Pacific) en het Andesgebergte.

Kenmerken witte wijn uit Colchagua Valley

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Colchagua Valley is onder andere dat het in dit gebied een stuk koeler is dan het noordelijker gelegen Maipo. Dit is een interessant gebied voor wijnbouw gezien het klimaat, het is er namelijk warm, maar wordt gekoeld door de wind uit de richting van de oceaan en door de regen die af en toe valt.