Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Twente

1 product
Sorteer op
Speciale prijs € 13,95 Normale prijs € 14,95

Twentse witte wijn kopen

Indien u Twentse witte wijn wilt kopen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk onze webshop op www.budgetwijnen.nl en ontdek het aanbod van Twentse witte wijn. Online Twentse witte wijn kopen was nog nooit zo eenvoudig. Wij hanteren een leveringstermijn van 1 tot 3 werkdagen. Bij uitzonderingen hiervan wordt u tijdig op de hoogte gebracht. Nadat u uw bestelling heeft geplaatst en het bij ons de deur uit gaat ontvangt u de track en trace code zodat u uw pakket kunt volgen en wanneer verwacht wordt uw pakket geleverd zal worden bij u aan de deur.

Soorten Twentse witte wijn

Er zijn niet veel soorten Twentse witte wijn, maar een wijn die heel speciaal en vooral kwalitatief hoogwaardig is, is de Twente wijn Johanniter. Deze droge witte wijn is fris en fruitig en licht filmend vanwege de malolactische vergisting van 50%. Deze witte wijn is afkomstig uit Bentelo. Dit is gelegen in de Hof van Twente. Naast dat dit een wijnhuis is met wijngaarden van 5,5 hectare behoort dit tot één van de grootste wijngaarden van Nederland. Daarnaast is het een zorgboerderij waarbij dagbesteding en werkplekken voor mensen is met een ondersteuningsvraag.

Nederlandse witte wijn uit Twente

Nederlandse witte wijn uit Twente is steeds populairder aan het worden en wordt door steeds meer mensen ontdekt. U bestelt gemakkelijk en voordelig Twente Wijn Johanniter online via onze webshop. Bij afname van 12 flessen of bij een besteding van € 95,- is de verzending binnen Nederland gratis.