Witte wijn uit Campo de Borja

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit Campo de Borja bestellen

Indien u witte wijn uit Campo de Borja wilt bestellen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste kwaliteitswijnen, zoals witte wijn uit Campo de Borja voor zeer scherpe prijzen.

Kenmerken witte wijn uit Campo de Borja

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Campo de Borja is dat uit dit gebied eigenlijk voornamelijk rode wijn komt in plaats van witte wijn. Campo de Borja is gelegen ten noordoosten van Zaragoza. Geografisch gezien is dit gebied een voortzetting van Zuid-Navarra. De wijngaarden zijn gelegen op een hoogte van 350 tot 700 meter. In 1980 kreeg Campo de Borja de D.O. (Denominación de Origen) status. De bodem van Campo de Borja bestaat voornamelijk uit bruin zand met kalksteen, waarvan het steenachtige karakter de drainage bevordert. Daarnaast is de bodem rijk aan silicium en calcium waardoor dit gebied erg geschikt is voor het produceren van wijn van hoge kwaliteit. Tegenwoordig worden er steeds meer Chardonnay druiven verbouwd.

Soorten witte wijn uit Campo de Borja

Toch zijn er wel een aantal soorten witte wijn uit Campo de Borja zoals van de Macabeo druif en de Moscatel druif voor zoete witte wijn. Witte wijn mag volgens D.O. regels op vat rijpen, maar ze worden over het algemeen als jonge wijn verkocht. Over het algemeen zijn de witte wijnen fris en knisperend. Bestel uw favoriete witte wijn uit Campo de Borja bij Budgetwijnen en profiteer van het voordeel van enkel de beste kwaliteitswijnen.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken