Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Montevideo

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 10,90 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 8,90 Normale prijs € 9,95

Wijn uit Montevideo kopen

Wilt u wijn uit Montevideo kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres.Wij werken samen met een grote pakketaanbieder die bij u aan de deur levert. U bestelt gemakkelijk en voordelig online uw favoriete wijn uit Montevideo. Zodra de bestelling bij ons de deur uit gaat, ontvangt u de track en trace code zodat u kunt zien wanneer hoe laat uw pakket zal worden geleverd.

Kenmerken wijn uit Montevideo

Eén van de kenmerken van wijn uit Montevideo is dat Uruguay na Chili, Argentinië en Brazilië het 4e grootste wijnland van Zuid-Amerika is. Dominerend zijn in dit geval de rode wijnen, maar de witte wijnen afkomstig uit Montevideo zijn van hoge kwaliteit. Omdat wij een webshop zijn kunnen wij onze prijzen zeer scherp houden, aangezien wij geen extra kosten hoeven te maken voor een fysieke winkel of voor fysiek winkelpersoneel en daar profiteert u van mee.

Soorten wijn uit Montevideo

In ons assortiment vindt u enkele soorten wijn uit Montevideo zoals de Bodegas Carrau Reserva Chardonnay en de Bodegas Carrau Sauvignon Blanc. Bodegas Carrau Reserva Chardonnay is een volle en ronde witte wijn die gemaakt wordt van de Chardonnay druif. De heerlijke wijn past goed bij salades, vis en wit vlees gerechten. Bodegas Carrau Sauvignon Blanc is een frisse en fruitige witte wijn, gemaakt van de Sauvignon Blanc druif. Deze witte wijn is erg geschikt als aperitief, maar past ook goed bij een frisse salade of bij schaal & schelpdieren.