Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

The Chocolate Block Wijn

3 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 51,45 Normale prijs € 59,95
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 24,95

The Chocolate Block

Wijn van The Chocolate Block

The Chocolate Block wordt door Boekenhoutskloof gemaakt. Boekenhoutskloof is één van de topproducten die Zuid-Afrika te bieden heeft. Binnen Boekenhoutskloof komt de Chocolate Block voort uit een uniek project om de potentie van nieuwe wijngaarden te ontdekken.

Druivensoorten Chocolate Block wijn

Deze wijn is een blend van verschillende druivensoorten, waaronder Syrah, Grenache, Cabernet Sauvignon, Cinsault en Viognier. De naam "Chocolate Block" verwijst naar de rijke, volle smaak en textuur van de wijn, die doet denken aan gesmolten chocolade. De wijn wordt beschouwd als een van de beste wijnen uit Zuid-Afrika en wordt geprezen om zijn verfijnde aroma's en smaken van zwarte bes, kruiden, chocolade en koffie. Het is een robuuste en complexe wijn die perfect past bij stevige vleesgerechten of kaasplanken.

Eigen Chocolate Block wijn

The Chocolate Block is een geheel eigen wijn binnen Boekenhoutskloof. Het komt voort uit het project om de potentie van nieuwe percelen te ontdekken. Voorop staat het produceren van een wijn van wereldklasse. De druiven komen van percelen die op verschillende locaties liggen. De Grenachedruif komt van zeer oude stokken (de oudste stokken van Zuid-Afrika) die op een zanderige ondergrond staan. Dit zorgt voor perfecte rijping van de druiven. De Cinsault druif komt weer van granieten bodems. Uiteindelijk worden de verschillende druiven bij elkaar gebracht voor een unieke blend waarbij Syrah de belangrijkste druif is. Dit samen maakt een heerlijke Chocolate block wijn.

The Chocolate Block wijn bestellen bij Budgetwijnen

Uiteraard heeft Budgetwijnen de beste The Chocolate Block wijnen voor u geselecteerd. Naast deze wijnen heeft Budgetwijnen nog meer rode wijnen uit Zuid-Afrika in het assortiment. Indien u vragen over de wijnen of het bestelproces heeft, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord!