Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Frizzante

18 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 11,60 Normale prijs € 13,35
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05
Speciale prijs € 6,25 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 11,95
Speciale prijs € 9,75 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 6,45 Normale prijs € 7,50
Speciale prijs € 10,35 Normale prijs € 11,50
Speciale prijs € 7,75 Normale prijs € 8,50
Speciale prijs € 6,29 Normale prijs € 7,25
Speciale prijs € 7,49 Normale prijs € 8,60
Speciale prijs € 6,69 Normale prijs € 7,70
Speciale prijs € 6,69 Normale prijs € 7,70
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 5,59 Normale prijs € 6,45
Speciale prijs € 6,90 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,75

Frizzante wijn kopen

Frizzante wijn kopen doet u gemakkelijk en voordelig bij www.budgetwijnen.nl. Bekijk ons uitgebreide aanbod en profiteer van onze scherpe prijzen. Wij hebben Frizzante wijn in ons assortiment van verschillende merken en diverse prijsklassen. Mocht u nog niet zo thuis zijn in de verschillende Frizzante wijnen is het interessant deze verschillende soorten eens uit te proberen.

Specialist in Prosecco Frizzante

Wij zijn specialist in Prosecco Frizzante. Bekijk ons uitgebreide aanbod van de Italiaanse Prosecco Frizzante en profiteer mee van de scherpe prijzen van de Prosecco Frizzante van de beste kwaliteit.

Wat is Prosecco vino Frizzante?

Om antwoord te geven op de vraag van wat is Prosecco vino Frizzante? Is het goed om te weten dat Prosecco zowel een Italiaanse druif is als de benaming voor een mousserende wijn. Vino is het Italiaanse woord voor wijn en Frizzante betekent in het Italiaans licht sprankelend of zacht mousserend. Echter kan een wijn als vino Frizzante of als Spumante worden gemaakt. Spumante is de Italiaanse benaming voor mousserende wijn die meer dan 3 bar druk bevat. Frizzante is daarentegen half mousserend. Mousserend betekent overigens koolzuurgas-houdend of bruisende wijn.

Heerlijke Prosecco Treviso vino Frizzante

Heerlijke Prosecco Treviso vino Frizzante vindt u uiteraard in ons assortiment van Budgetwijnen.nl. Bijvoorbeeld van de Italiaanse merken La Gioiosa, Il Miogusto, Scavi & Ray, Biscardo en Cielo. Een Prosecco is altijd lekker om zo te drinken en met name als de fles lekker koud staat. Prosecco is de ideale wijn om lekker als aperitief te drinken, maar kan ook lekker zo tussendoor gedronken worden en natuurlijk om iets te vieren met een bubbeltje. Dit hoeft niet altijd het toch een stuk duurdere Champagne te zijn, waardoor het toch een feestelijk drankje is.

Prosecco Frizzante bestellen bij Budgetwijnen.nl

Indien u Prosecco Frizzante wilt bestellen bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Wij hebben alleen de beste kwaliteit die wij aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Vanwege nauwe contacten met onze leveranciers en het op de voet volgen van landelijke trends en ontwikkelingen kunnen wij zeer scherp inkopen en hiervan profiteert u als klant uiteraard mee. Wij zijn een webshop en kunnen om die reden besparen op fysieke winkelkosten en extra personeelskosten waardoor wij onze verkoopprijzen tevens scherp kunnen aanbieden. Bij afname van 12 flessen vervallen de bezorgkosten (binnen Nederland) en dit betekent dat u vanuit huis uw favoriete Prosecco Frizzante kunt bestellen en het aan huis geleverd krijgt. Wij werken samen met een grote pakketdienst aanbieder.