Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Barossa Valley

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 34,95 Normale prijs € 40,20
Speciale prijs € 18,50 Normale prijs € 21,30
Speciale prijs € 33,89 Normale prijs € 38,95
Speciale prijs € 33,89 Normale prijs € 38,95
Speciale prijs € 14,39 Normale prijs € 16,55
Speciale prijs € 25,95 Normale prijs € 29,85
Speciale prijs € 16,79 Normale prijs € 19,30
Speciale prijs € 16,95 Normale prijs € 19,50
Speciale prijs € 12,86 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 12,79 Normale prijs € 14,70
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95

Rode wijn uit Barossa kopen

Wilt u rode wijn uit Barossa kopen? Neem dan een kijkje in onze webshop op www.budgetwijnen.nl. Wij bieden een breed scala aan van de beste en lekkerste rode wijn uit Barossa. U bestelt gemakkelijk en snel vanuit huis uw favoriete wijn tegen zeer scherpe prijzen. U hoeft er zelfs de deur niet eens meer voor uit!

Rode wijn uit Barossa bestellen

Rode wijn uit Barossa bestellen doet u gemakkelijk en snel bij Budgetwijnen.nl. U hoeft de deur zelfs niet eens uit en kunt vanuit huis uw favoriete wijn bestellen. De rode wijn uit Barossa zijn het best die verbouwd worden. De beste rode wijn wordt gemaakt van Rhône druiven als de Grenache, Mourvèdre en de Cabernet Sauvignon druif.

De beste Australische wijnen uit Barossa

De beste Australische wijnen uit Barossa vindt u in ons assortiment bij Budgetwijnen. Hoewel de wijnbouw in Australië al ruim twee eeuwen oud is, zijn pas de laatste veertig jaar, evenals in Californië, spectaculaire ontwikkelingen te signaleren. Vroeger bestond het grootste deel van de Australische wijn uit zware port- en sherry-achtige dessertwijnen, is tegenwoordig het aandeel van de tafelwijnen 80%. Daarvan is twee-derde droge witte wijn. Het grootste deel van de Australische wijnproductie bestaat uit simpele tafelwijnen, die in verpakkingen van 4 liter worden verkocht. Barossa Valley is de bakermat van de Australische wijnindustrie en ligt ongeveer 80 kilometer ten noordoosten van Adelaide. Hier worden zowel Shiraz, Grenache als Cabernet druiven verbouwd evenals de Semillon en de Riesling. Daarnaast is Barossa Valley beroemd vanwege de Shiraz wijnen die van zogenaamde ‘Bush vines’ worden gemaakt. Wijnen afkomstig uit Australië zijn de laatste jaren enorm gestegen in populariteit wereldwijd. Aangezien Australië een land is met een oppervlakte van zo’n beetje heel Europa met ook dezelfde diversiteit in verschillende klimaten begrijpt u dat dit land in staat is zeer uiteenlopende wijnen te produceren.