Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Zuid-Tirol

9 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 12,95 Normale prijs € 14,90
Speciale prijs € 43,25 Normale prijs € 49,75
Speciale prijs € 5,25 Normale prijs € 5,95
Speciale prijs € 9,65 Normale prijs € 11,10
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 10,05

Kenmerken rode wijn uit Tirol

Zuid-Tirol heeft een wijnstreek genaamd Alto Adige. Dit wijngebied strekt zich uit van het Gardameer tot aan het Oostenrijkse Tirol. Met name de witte wijnen worden in dit gebied steeds populairder, maar ook de rode wijn uit Tirol neemt een steeds grotere rol in. Eerder werd de rode wijn uit Tirol namelijk met name geleverd aan Duitsland en Oostenrijk, echter gaan de Zuid-Tiroolse rode wijnen nu meer de wereld over.

Gerechten bij rode wijn uit Zuid-Tirol

De rode wijnen uit Zuid-Tirol zijn te drinken bij veel uiteenlopende gerechten. Zo is de rode wijn Kris Pinot Noir een fruitige rode wijn met kersen- en pruimensmaak. De rode wijn komt van een vijftal wijngaarden, gelegen op wel 250 tot 800 meter hoogte, tegen het spectaculaire decor van de Italiaanse Alpen. Dit is een ideaal klimaat voor de perfecte rijping van Pinot Noir, een druivenras waar de wijnmaker idolaat van is. Deze rode wijn van de pinot noir uit Zuid-Tirol past goed bij gevogelte, salades en wit vlees.  

Rode wijn Tirol bestellen bij Budgetwijnen.nl

Rode wijn uit Tirol bestelt u eenvoudig en scherp bij Budgetwijnen. Wij selecteren alleen de beste wijnen van de hoogste kwaliteit tegen een voordelige prijs. Bestellen gaat makkelijk en snel en wordt bij u aan de deur geleverd.