Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Kamptal

2 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 14,90 Normale prijs € 15,95

Rode wijn uit Kamptal kopen

Wilt u rode wijn uit Kamptal kopen? Bekijk dan eens onze webshop van Budgetwijnen.nl. Wij bieden alleen de beste rode wijn uit Kamptal aan tegen zeer scherpe prijzen.

Rode wijn uit Kamptal voordelig bestellen

Indien u rode wijn uit Kamptal voordelig wilt bestellen bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment op www.budgetwijnen.nl. Wij hebben goede contacten met onze leveranciers en hierdoor zijn wij in staat zeer voordelig de beste rode wijn uit Kamptal in te kunnen kopen. Daarnaast hanteren wij staffelprijzen, waardoor uw voordeel nog verder kan oplopen. Indien u nog grotere hoeveelheden wilt afnemen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Kenmerken rode wijn uit Kamptal

Eén van de kenmerken van rode wijn uit Kamptal is dat de wijngaarden hun naam te danken hebben aan de rivier de Kamp die hier dwars doorheen stroomt. Voornamelijk zijn het in dit prestigieuze Oostenrijkse wijndistrict de witte wijnen, maar het is de rode wijn gemaakt van de Zweigelt uit Kamptal die het erg goed doet en erg populair is. Met een gevarieerde bodemsamenstelling van gravel, zandsteen en heiligenstein tot löss zijn er diverse variaties die hier voorkomen. Dit is vanwege de wortels van de druivenstokken die wel tot 6 meter diepte kunnen reiken en dat maakt dat elke ondergrond zorgt voor een ander karakter. De hoofdstad van het wijndistrict van Kamptal is Langenlois. Kamptal valt onder Niederösterreich en dit is de belangrijkste wijnregio van Oostenrijk.