Aix Rose

Aix Rose 75 cl. 2020

Tarani Sauvignon Blanc

Tarani Sauvignon Blanc is een mooie droge witte wijn die 100% gemaakt is van de Sauvignon Blanc druif. Deze witte Tarani wijn is mooi, helder strogeel van kleur en heeft een neus met aroma's van verse vruchten en citrus. De wijn heeft een aangename frisse smaak en een lange afdronk. Heerlijk als aperitief of als terraswijn en past tevens perfect bij vis, salades en wit vlees. Tarani Sauvignon Blanc komt uitstekend tot zijn recht op een temperatuur van 8-10°C.

Normale prijs € 6,50 Speciale prijs € 5,25
Levertijd: 1-3 werkdagen
SKU
1101256

Tarani Sauvignon Blanc

Tarani Sauvignon Blanc is mooi, helder strogeel van kleur en heeft een neus met aroma's van verse vruchten en citrus. De wijn heeft een aangename frisse smaak en een lange afdronk. Tarani Sauvignon Blanc komt uitstekend tot zijn recht op een temperatuur van 8-10°C.

 

Druivensoort Tarani Sauvignon Blanc

Tarani Sauvignon Blanc is een mooie droge witte wijn die 100% gemaakt is van de Sauvignon Blanc druif.

 

Eten & Drinken

Tarani Sauvignon Blanc is heerlijk als aperitief of als terraswijn en past tevens perfect bij vis, salades en wit vlees.

 

Unieke kenmerken Tarani Sauvignon Blanc

Tarani Sauvignon Blanc is mooi, helder strogeel van kleur en heeft een neus met aroma's van verse vruchten en citrus. De wijn heeft een aangename frisse smaak en een lange afdronk. Het productieproces vindt plaats in Toulouse en omgeving. Tarani Sauvignon Blanc behoort tot de meest verkochte wijnen in Europa en dat is niet voor niets.

 

Tarani wijnen

Tarani wijnen worden op moderne wijze gemaakt en zijn van voortreffelijke kwaliteit. De wijngaarden liggen ten noordoosten van Toulouse in Frankrijk. Het zeer uitgestrekte gebied waarin de wijngaarden zich bevinden, zorgt voor een grote diversiteit van de grond en daarmee een grote diversiteit van de te verbouwen druiven. De bodem van de wijngaarden bestaat uit zowel, zand, stenen en klei. Al vele medailles en prijzen heeft Tarani al in de wacht weten te slepen met hun wijnen.

Maak ook kennis met de overige Tarani wijnen uit Frankrijk.

Meer informatie
Categorie Witte wijn
Inhoud 0,75 liter
Alcoholpercentage 12,5%
Spijscombinatie Gevogelte, Salades, Vis, Wit vlees
Drinkmoment(en) Aperitief, Diner, Ieder moment, Op het terras
Inhoud 75 cl.
Wijnland Frankrijk
Wijnstreek Toulouse
Schrijf je eigen review
Plaats een review over:Tarani Sauvignon Blanc
Uw waardering