Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sud Ouest

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,70 Normale prijs € 7,70
Speciale prijs € 10,95 Normale prijs € 12,60
Speciale prijs € 5,89 Normale prijs € 6,95

Witte wijn uit Sud Ouest kopen

Wilt u witte wijn uit Sud Ouest kopen? Bekijk dan eens ons assortiment. Wij hebben alleen de beste wijn van de hoogste kwaliteit in onze webshop als het gaat om witte wijn uit Sud Ouest. Bij ons bestelt u voordelig en eenvoudig vanuit huis en krijgt u uw bestelling zelfs nog aan huis geleverd.

Kenmerken witte wijn uit Sud Ouest

Enkele kenmerken van witte wijn uit Sud Ouest is onder ander dat hiermee Zuid-West Frankrijk wordt bedoeld. De Dordogne gebieden Bargerac, Monbazillac, Montravel, Pécharmant, Rosette en Saussignac liggen ten oosten van Bordeaux. Côtes de Duras, Côtes du Marmandais en Buzet liggen iets ten zuiden, dichter bij Entre-Deux-Mers. De witte wijn uit Sud Ouest loopt van frisse, droge Sauvignon in Bergerac en Duras tot zoete wijn à la Sauternes in Saussignac en Monbazillac. Echter is het merendeel van wat in dit gebied geproduceerd wordt rood.

Soorten witte wijn uit Sud Ouest

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Sud Ouest. Er wordt in Sud Ouest frisse en fruitige witte wijn gemaakt. Bij www.budgetwijnen.nl vindt u alleen de lekkerste witte wijn uit Sud Ouest van de beste kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Ook al is witte wijn uit Sud Ouest in de minderheid, er worden wel tal van soorten geproduceerd van hoge kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld de witte wijn van wijnhuis Plaimont wijnen of die van Colombelle wijnen uit Sud Ouest. Beide te vinden in onze webshop van Budgetwijnen. Profiteer daarnaast ook de staffelprijzen die wij hanteren.