Witte wijn uit Trentino

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 27

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit Trentino kopen

Wilt u witte wijn uit Trentino kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons assortiment van alleen de hoogste kwaliteit van witte wijn uit Trentino. Vanwege onze goede banden met onze leveranciers en doordat wij de landelijke ontwikkelingen en trends op de voet volgen, kunnen wij witte wijn uit Trentino zeer scherp inkopen. Daarnaast hanteren wij staffelkortingen. Bij afname van 12 flessen profiteert u al van een voordeel en dit loopt verder op bij afname van 18 flessen.

Kenmerken witte wijn uit Trentino

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Trentino is dat dit gebied gelegen is tussen het Italiaanse Gardameer en de Dolomieten. Dit gebied is gelegen in het Italiaanse Süd-Tirol dat vroeger bij Oostenrijk hoorde. Hier wordt dan ook nog voornamelijk Duits gesproken. De meest verbouwde druiven van witte wijn uit Trentino zijn gemaakt van de Pinot Grigio en de Chardonnay druif. Daarentegen zijn de meeste wijnen die hier gemaakt worden mousserend. De mousserende wijnen uit Trentino worden gemaakt volgens de ‘Methode Traditionelle’.

Soorten witte wijn uit Trentino

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Trentino. De wijngaarden zijn gelegen op de hellingen en dalen van deze bergachtige omgeving. Over het algemeen verkopen de wijnboeren hun druiven aan wijnhandelaren en coöperaties. Voor het produceren van witte wijn uit Tentino wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de Chardonnay druif. Daarnaast worden voor witte wijn uit Trentino ook de Pinot Blanc, Müller-Thurgau, Pinot Grigio en Silvaner druiven aangeplant.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken