Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Penedes

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 18,95 Normale prijs € 20,95
Speciale prijs € 13,75 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 22,95 Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 13,90 Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 9,95 Normale prijs € 11,45

Spaanse witte wijn uit Penedes kopen

Wilt u Spaanse witte wijn uit Penedes kopen? Kijk dan in onze webshop voor de lekkerste Spaanse witte wijn uit Penedes van de beste kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs. Bekijk onze prachtige kwaliteitswijnen en met name de witte wijn uit Penedes. Vanwege onze nauwe banden met onze leveranciers en het op de voet volgen van de landelijke trends en ontwikkelingen kunnen wij zeer scherpe prijzen aanbieden, waarvan u als klant flink van mee profiteert. Juist omdat wij geen extra kosten hebben voor personeel in een fysieke winkel en een etalage, kunnen wij dit voordeel doorvoeren in onze prijs naar onze klanten. Daarnaast hanteren wij tevens staffelkortingen die interessant kunnen oplopen bij afname van grotere hoeveelheden.

Soorten witte wijn uit Penedes

Er zijn diverse soorten witte wijn uit Penedes gemaakt van voornamelijk inheemse druiven. De reden hiervan is dat er variatie is in het klimaat, hoogtes en de landschappen van Penedes. De wijnstreek Penedes ligt ten zuiden van Barcelona waarvan een deel in de provincie Barcelona ligt en een deel in de provincie Tarragona (Catalonië).

Kenmerken Spaanse witte wijn uit Penedes

Eén van de kenmerken van Spaanse witte wijn uit Penedes is dat het gebied vooral bekend staat om haar Cava’s. Deze mousserende wijn wordt volgens de traditionele methode (net zoals het Franse Champagne) gemaakt en bestaat uit een blend van de Xarel-lo, Macabeo en Parellada druif. Daarnaast wordt tevens gebruik gemaakt van de Chardonnay druif. De bodemgesteldheid is in dit gebied gelijk, waarvan de lagergelegen zones met name uit zand bestaan en het hoger gelegen deel bestaat meer uit klei.