Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Faustino Wijn

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 9,75 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 11,90 Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 22,75 Normale prijs € 24,95
Speciale prijs € 14,75 Normale prijs € 16,95
Speciale prijs € 7,90 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 9,90 Normale prijs € 10,95

Faustino wijnen

Faustino is een fenomeen in de Spaanse wijnwereld

Wijnhuis Faustino uit Rioja is toonaangevend in omvang, kwaliteit en diversiteit. De eerste wijnen van dit gerenommeerde Rioja-huis werden geproduceerd in 1861. In 1960 werd door Don Julio Faustino Martinez definitief de naam Faustino ingevoerd. Het grote succes in Spanje én daarbuiten dwong het familiebedrijf tot diverse uitbreidingen: meer kelders, meer 'barricas' en uiteraard meer wijngaarden. Faustino hecht veel waarde aan kwaliteit en duurzaamheid en gebruikt daarom traditionele wijnbouwmethoden en moderne technologieën om de beste wijnen te produceren. 

Unieke Faustino wijngaarden

Faustino bezit ruim 650 hectare wijngaard en heeft het complete productieproces in eigen hand. De wijngaarden zijn gelegen in de beste delen van Rioja Alavesa. De bekendste zijn de genummerde wijnen, zoals de Faustino V Reserva en de Faustino I Gran Reserva, elegante en fluweelzachte top-Rioja's. Sinds enige tijd rijpen in de kelders nieuwe verrassingen, zoals Faustino VII Rioja Tinto en Faustino Selección de Familia, gastronomische topwijnen met een duidelijke signatuur van de wijnmaker. Inmiddels is Faustino ook elders in Spanje actief: La Mancha, Ribera del Duero en Navarra.

Faustino wijnen bestellen

Proef de rijke geschiedenis en traditie van Faustino in elke slok van de heerlijke wijnen en laat je betoveren door de complexe smaken en aroma's. Bij Budgetwijnen koopt u voordelig Faustino wijn. Wij selecteren de beste kwaliteit wijnen tegen de scherpste prijzen. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel.