Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Sud Ouest

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 16,65 Normale prijs € 18,95
Speciale prijs € 8,75 Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 8,85 Normale prijs € 10,20
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 9,95
Speciale prijs € 6,75 Normale prijs € 7,75
Speciale prijs € 8,25 Normale prijs € 9,50
Speciale prijs € 26,50 Normale prijs € 30,50
Speciale prijs € 25,95 Normale prijs € 29,85
Speciale prijs € 25,25 Normale prijs € 29,05
Speciale prijs € 20,95 Normale prijs € 24,10
Speciale prijs € 5,89 Normale prijs € 6,95
Speciale prijs € 5,89 Normale prijs € 6,95

Rode wijn uit Sud Ouest kopen

Wilt u rode wijn uit Sud Ouest kopen? Dan kunt u dit gemakkelijk en snel online bestellen via Budgetwijnen. Aangezien wij de hoogste kwaliteitswijnen aanbieden, kunnen wij deze door onze scherpe inkoop mogelijkheden ook weer scherp aan u als klant aanbieden. Daarnaast werken wij met staffelprijzen zoals bij een grotere afname van 12 flessen of 18 flessen waarbij u extra voordeel geniet. Van de rode wijnen uit Sud Ouest hebben wij een mooi assortiment zoals van Plaimont, de Le Faîte Rouge, de Colombelle Merlot of bijvoorbeeld de Plaimont Moonseng Merlot – Manseng Noir.

Unieke kenmerken rode wijn uit Sud Ouest

Allereerst is één van de unieke kenmerken rode wijn uit Sud Ouest dat deze naam een verzamelnaam is voor verscheidene wijngebieden tussen Bordeaux en de Pyreneeën. Dit gebied ligt ten westen van Languedoc-Roussillon en ten zuiden van Bordeaux. Aangezien we het hier over een groot gebied hebben is de diversiteit van de wijnen ook erg groot. Maarliefst 71% van de wijnen is rood en we spreken hierbij over een oppervlakte van 16.000 hectare aan wijngaarden. De meest voorkomende druivenrassen zijn de Cabernet Sauvignon, Malbec en de Tannat druif.

Voordelig rode wijn uit Sud Ouest bestellen

Wilt u voordelig rode wijn uit Sud Ouest bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop van Budgetwijnen. Wij hebben hier een prachtig assortiment van rode wijnen uit het Sud Ouest gebied. De rode wijnen zijn in de Sud Ouest sterk in de meerderheid ten opzichte van witte wijnen en rosé wijnen. Dit maakt dan ook dat er een goede selectie is van de betere wijnen van hoge kwaliteit. Door slim in te kopen en de landelijke ontwikkelingen in de gaten te houden zijn wij in staat om in grotere hoeveelheden, of gecombineerd te kunnen inkopen met partners, waardoor er een prijs voordeel ontstaat.