Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Stellenrust

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 17,95
Speciale prijs € 9,29 Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 8,59 Normale prijs € 9,95

Stellenrust

Stellenrust: Een Ervaren Erfgoed

Stellenrust werd opgericht in 1928 en heeft sindsdien enkele van de meest voortreffelijke kwaliteitswijnen geproduceerd die de regio Stellenbosch uit Zuid-Afrika te bieden heeft. Stellenrust is een familiebedrijf dat trots is op zijn erfgoed en tradities op het gebied van wijnbereiding. De focus ligt op het produceren van wijnen van hoge kwaliteit die het unieke terroir van Stellenbosch weerspiegelen. Met toewijding aan vakmanschap en een streven naar excellentie, brengt Stellenrust een breed scala aan wijnen voort, waaronder chenin blanc, chardonnay, pinotage, en meer.

Een Uitgestrekt Wijndomein

Het bestaat uit ongeveer 400 ha (200 ha beplant) waarvan de helft zich uitstrekt over de Gouden Driehoek van Stellenbosch, internationaal erkend voor enkele van de beste rode wijngronden in Zuid-Afrika. De andere helft ligt hoog in de Bottelary Hills, bekend om het koele klimaat en de zeebries in de late namiddag die vanuit Kaapstad naar binnen waait om zowel uitstekende witte als rode wijnen te koesteren.

De wijngaarden van Stellenrust worden zorgvuldig beheerd en duurzaam onderhouden om de gezondheid van de bodem en de kwaliteit van de druiven te waarborgen. De druiven worden met de hand geoogst en zorgvuldig verwerkt in de moderne wijnmakerij van het domein. Elke stap in het proces, van het telen van de druiven tot het bottelen van de wijn, wordt met precisie en passie uitgevoerd.

Toewijding aan Kwaliteit

Stellenrust is vandaag een van de grootste wijndomeinen in familiebezit in Zuid-Afrika, die generaties van wijnbereidingsvaardigheden en de erfenis van ons motto ‘waar excellentie en wijnmaken samenkomen’ in elke fles naar voren brengt.