Witte wijn uit de Verenigde Staten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-24 van 48

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit de Verenigde Staten kopen

Witte wijn uit de Verenigde Staten vindt u in ons assortiment van Budgetwijnen. Met name witte wijn uit Californië (Verenigde Staten). Bekijk ons assortiment van bijvoorbeeld de wijnen van Wente en Jean Leon.

Soorten witte wijn uit de Verenigde Staten

Er zijn diverse soorten witte wijn uit de Verenigde Staten. De meeste wijn wordt dan ook geproduceerd in Californië.

Witte wijn uit Californië

Witte wijn uit Californië is van hoge kwaliteit, aangezien dit land de ideale omstandigheden heeft voor wat betreft de wijnbouw. De meeste technische ontwikkelingen, zoals nieuwe vinificatietechnieken en mechanisatie van de oogst werden in Frankrijk uitgevonden, maar in Californië vaak op grote schaal toegepast. Men schuwt het experiment niet en daarbij betrekt men alle aspecten van de wijnbouw en de bereiding daarvan.

Californische witte wijn

Veel wijngaarden van Californische witte wijn zijn voorzien van een ondergrond buizenstelsel, waarmee men de wijngaarden kan irrigeren en desgewenst tegelijk met het water meststoffen kan toedienen. In gebieden waar nachtvorstgevaar dreigt, kent men vaste nevelinstallaties, die geheel automatisch in werking treden als de temperatuur tot een gevaarlijk minimum daalt. De uitbottende knoppen worden op die manier van een laagje ijs voorzien, dat nog verdere afkoeling voorkomt. Zeer bekend en populair uit Californië zijn de wijnen van Barefoot. Probeer vooral de Sauvignon Blanc, Chardonnay en Pinot Grigio eens van Barefoot wijnen. Al we het hebben over Californische witte wijn is dit zeker het proberen waard!

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken