Witte wijn uit Paarl

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Witte wijn uit Paarl kopen

Wilt u witte wijn uit Paarl kopen? Kijk dan op onze website van www.budgetwijnen.nl. Wij hebben alleen de beste witte wijn uit Paarl tegen zeer scherpe prijzen. Bekijk ons assortiment van enkel de beste witte wijn uit Paarl van de hoogste kwaliteit. Wij volgen de landelijke trends en ontwikkelingen op de voet waarmee wij samen met onze leveranciers kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten. Dit stelt ons in staat zeer gunstig te kunnen inkopen en daar profiteert u van mee. Bestel uw favoriete witte wijn uit Paarl bij Budgetwijnen.

Kenmerken witte wijn uit Paarl

Eén van de kenmerken van witte wijn uit Paarl is onder andere dat dit een wijndistrict is in Zuid-Afrika. Vroeger stond dit gebied met name bekend om sherry en de versterkte wijnen. Paarl is een stad dat zo’n 60 km ten noordoosten van Kaapstad ligt. Dit is de derde stad op de Kaap die werd gesticht door Nederlanders in 1720. De naam is ontstaan doordat de rots (bovenop de nabijgelegen berg) erg veel op een reusachtige parel lijkt (de Paarlberg). Gelegen in de River Valley is dit wijngebied vooral bekend vanwege de Koöperatieve Wijnbouwers Vereniging (KWV), dat de grootste wijncoöperatie van Zuid-Afrika is.

Soorten Zuid-Afrikaanse witte wijn uit Paarl

Er zijn diverse soorten Zuid-Afrikaanse witte wijn uit Paarl. Dit is het één na grootste wijngebied van Zuid-Afrika. Het gebied is dan ook een concurrent van het Stellenbosch gebied. Echter is het in Paarl droger en warmer dan in Stellenbosch.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken