Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Bonat

5 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 8,95 Normale prijs € 10,30
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35

Rode wijn Bonat in Roemenië

In de wijnstreek Bonat in Roemenië worden diverse rode wijnen gebrouwen. In de 18e en 19e eeuw waren de wijnen uit Bonat zelfs erg bekend bij het hof van de Weense keizer. De wijnstreek beschikt over oeroude wijngaarden waarvan de wijnen vroeger werden geëxporteerd over de gehele wereld; Engeland, Nederland, Duitsland en zelfs de Verenigde staten.

Calusari rode wijn uit Bonat

De meest populaire rode wijn is de Calusari wijn. Deze rode wijn uit Bonat wordt gemaakt door het wijnhuis Cramele Recas uit de Recas Bonat streek. De Calusari Merlot is een echte aanrader! Het is een kersenrode wijn met de geur en smaak van rode bessen en een lichte kruidigheid. Deze rode wijn uit Bonat is licht van smaak en heerlijk te serveren tijdens feestjes en bij diverse borrelhapjes, pizza & pasta en rood vlees.

Rode wijn uit Bonat eenvoudig kopen bij Budgetwijnen

De rode wijn uit Bonat koopt u voordelig bij Budgetwijnen.nl. Wij kunnen de beste Roemeense wijnen uit de wijnstreek Bonat leveren voor hele scherpe prijzen. Het bijkomende voordeel hiervan is dat u de deur niet eens uit hoeft. Indien u de keuze heeft laten vallen op uw favoriete rode wijn uit Bonat is het simpel en gemakkelijk te bestellen.