Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Calusari Wijnen

13 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35
Speciale prijs € 5,50 Normale prijs € 6,35

Calusari wijnen

De perfecte combinatie van traditie en innovatie: Calusari Wijnen

Calusari Wijnen, opgericht in het hart van Roemenië, is een familiebedrijf dat trots is op haar lange traditie in de wijnproductie. De wijngaarden van Calusari zijn gelegen in de subregionale gebieden van de Dobrogea en de Valachische Heuvels, waar de ideale klimatologische omstandigheden en de mineralrijke bodem de basis vormen voor de productie van de meest uitzonderlijke wijnen.

De Calusari wijngaarden zijn de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan internationale druivensoorten, zoals Pinot Noir, Pinot Grigio, Chardonnay en Merlot, die onder gunstige omstandigheden worden verbouwd, waardoor het beste uit elke variëteit naar boven komt.

Biologisch & Veganistisch genieten van Calusari wijnen

Bij Calusari Wijnen geloven ze in duurzaamheid, het behoud van het milieu en dierenwelzijn. De wijngaarden, gelegen in de prachtige regio's van Roemenië, worden met zorg en aandacht onderhouden volgens strenge biologische principes. Ze gebruiken geen kunstmatige meststoffen of chemicaliën en vermijden dierlijke producten tijdens het gehele productieproces, waardoor de wijnen volledig veganistisch zijn.

Elke fles Calusari wijn vertelt een verhaal van vakmanschap en toewijding. De ervaren wijnmakers gebruiken moderne vinificatietechnieken om de natuurlijke eigenschappen van de druiven te behouden en te benadrukken. Het resultaat is een reeks biologische wijnen met een uitstekende balans, volle smaken en een opmerkelijke structuur. Of u nu een kenner bent die op zoek is naar nieuwe ontdekkingen of gewoon wilt genieten van een heerlijk glas biologische wijn, Calusari Wijnen biedt voor elk wat wils. Van levendige en frisse witte wijnen tot rijke en elegante rode wijnen, we hebben de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Heerlijke Calusari Pinot Grigio

Een aanrader in het Calusari wijnaanbod is de Calusari Pinot Grigio. Een witte wijn met veel fruit en overvloedig meloen en appel. Een lichte zuurgraad van citrus. Het kleine beetje bitterheid geeft de Calusari Pinot Grigio net iets meer bite. Proef het zelf!

De Pinot Grigio druiven voor deze wijn worden geoogst in het noordwesten van Roemenië. De Pinot Grigio druivensoort is een van de meest gevraagde variëteiten in de wijnindustrie, en vooral bekend om zijn frisse en fruitige smaak. Het is een populaire keuze voor wijnmakers en wijnconsumenten over de hele wereld. Er zijn veel verschillende stijlen Pinot Grigio wijnen beschikbaar, variërend van licht en fris tot vol en complex.