Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cielo wijn kopen bij Budgetwijnen

Cielo wijn werd opgericht in 1908 door een groep wijnproducenten in Veneto met als doel hun krachten zowel op gebied van productie, verkoop en kennis te bundelen. Vandaag de dag hebben de aangesloten leden beschikking over meer dan 3000 hectare wijngaarden. Een enorme productie. Deze wijnbouw concentreert zich met name in de heuvels van Berici, die zorgen voor een goede ligging ten opzichte van de zon. Dit gebied heeft ook een reputatie hoog te houden op het gebied van Olijfolie, ham, kaas en truffels. Door het enorme aanbod aan druiven is Cielo in staat om de kwaliteit goed en stabiel te houden tegen vriendelijke prijzen.

Cielo wijn, Italië

Cielo wijn is een succesvolle samenwerking tussen twee families, Cielo, die al meer dan een eeuw wijn maken in Veneto, en de Cantina Sociale Colli Berici.
Door gebruik te maken van de wijngaard bronnen van Colli Berici, gecombineerd met de wijnbereidingsvaardigheden van de familie Cielo, produceert hun partnerschap consequent wijnen met een fantastische prijs-kwaliteitverhouding van zowel inheemse als internationale variëteiten.

De wijnbouw van Cielo wijn

Individuele wijnbouwers leveren hun bijdrage aan de wijnmakerijen. Tijdens de oogst controleert de verantwoordelijke agronoom de mate van rijping van de druiven en stelt de timing van de oogst vast. Bij aankomst op de wijnmakerij worden druiven geselecteerd op type, herkomstgebied en suikergehalte, aangezien deze indicaties fundamenteel zijn om het kwaliteitspotentieel van de wijn te bepalen. Elke tros wordt bijgesneden om de concentratie te verhogen, druiven worden met de hand geplukt. Deze geweldige processen zorgen ervoor dat Cielo e Terra iedere keer weer de beste wijnen aflevert! Bestel deze wijnen voordelig bij Budgetwijnen.

U heeft 1 product in de vergelijking Alles wissen Vergelijken