Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Paarl

10 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 18,90
Normale prijs € 19,95
Speciale prijs € 39,75
Normale prijs € 42,95
Speciale prijs € 11,90
Normale prijs € 12,95
Speciale prijs € 12,35
Normale prijs € 13,95
Speciale prijs € 9,90
Normale prijs € 10,95
Speciale prijs € 13,95
Normale prijs € 14,95
Speciale prijs € 9,95
Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 9,95
Normale prijs € 11,45
Speciale prijs € 7,85
Normale prijs € 9,15

Rode wijn uit Paarl bestellen

Wilt u rode wijn uit Paarl bestellen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bij ons bestelt u gemakkelijk en voordelig waarmee u zelfs de deur niet eens uit hoeft. Wij werken samen met één partij die de pakketten bezorgd. U kunt uw pakket nadat het verwerkt is bij ons volgen via een specifieke track en trace code die u automatisch ontvangt via de mail.

Kenmerken rode wijn uit Paarl

Enkele kenmerken van rode wijn uit Paarl zijn onder andere dat dit wijndistrict gelegen is in de kustregio van Zuid-Afrika. De vallei ligt tussen bergen waar in de 19e eeuw zo’n beetje de helft van de Zuid-Afrikaanse wijnen werd geproduceerd. Paarl is een gebied waar het erg heet wordt en de wijngaarden gelegen op de hellingen zijn van de beste kwaliteit. Halverwege de 17e eeuw was het de Nederlander Abraham Gabemma die zich vestigde in Paarl. Hij noemde deze berg de ‘Paarlberg’ vanwege het graniet op één van de bergen, dat na een regenbui glinsterde nadat de zon erop scheen waardoor dit verscheen als een parel. Destijds werd er voornamelijk bulkwijn geproduceerd. Wij hebben alleen een selectie van de beste rode wijn uit Paarl van onder andere de Cabernet Sauvignon, Syrah en Pinotage druif.

Rode wijn uit Paarl voordelig kopen

Wilt u rode wijn uit Paarl voordelig kopen? Bekijk dan ons prachtige assortiment waarin wij de beste rode wijn hebben en kunnen aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast hanteren wij tevens staffelkortingen waarmee uw voordeel nog verder kan oplopen.