Voordelige & unieke wijnpakketten Shop nu

Griekenland

6 producten
Sorteer op
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 6,95 Normale prijs € 7,95
Speciale prijs € 10,49 Normale prijs € 12,05
Speciale prijs € 7,45 Normale prijs € 8,95
Speciale prijs € 5,45 Normale prijs € 6,50

Griekse witte wijn kopen

Wilt u Griekse witte wijn kopen? Dan bent u bij Budgetwijnen aan het juiste adres. Bekijk ons aanbod Griekse witte wijn en doe uw voordeel met deze scherpe prijzen. Bekijk onze webshop voor ons mooie assortiment van Griekse witte wijn. Zoals bijvoorbeeld de Retsina Patraiki, Samos Muscat, Samos Vin Doux of de Tsantali Imiglykos Wit. Alleen de beste kwaliteitswijnen tegen zeer scherpe prijzen is wat wij aanbieden.

Soorten Griekse witte wijn

Er zijn diverse soorten Griekse witte wijn. Wie bij Griekenland alleen aan Retsina denkt, zal zijn mening moeten herzien. Tot voor enkele jaren geleden deden de Grieken nauwelijks mee aan de wijnrevolutie in Zuid-Europa, maar ze zijn inmiddels hun achterstand behoorlijk aan het inhalen. Geconfronteerd met een teruglopende Retsina-omzet op de thuismarkt realiseerden producenten zich dat ze of moesten stoppen, een veelgemaakte keus omdat de gemiddelde leeftijd van de wijnboeren boven de 60 was, of de weg naar kwaliteit inslaan. Er zijn ruim drie keer zoveel witte druivenrassen als rode. Samen met verwante rassen wordt Muscat gebruikt voor enkele zoete wijnen waaronder de geliefde Samos.

De beste witte wijn uit Griekenland

De beste witte wijn uit Griekenland vindt u bij Budgetwijnen. Aan de Grieken hebben we (wat betreft de wijnbouw) veel te danken. Al meer dan 3000 jaar geleden bedreef men de edele kunst van het wijn maken. De Grieken leerden tal van andere volkeren rond het Middellandse zee gebied wijn te verbouwen. De inheemse druivenrassen geven de wijnen een smaak, die nogal sterk afwijkt van wat we gewend zijn uit landen als Frankrijk, Spanje, Portugal, enzovoort.

Witte Griekse wijn bestellen

Wilt u witte Griekse wijn bestellen? Dat kan eenvoudig en voordelig bij Budgetwijnen.nl. Wij hebben alleen de beste kwaliteitswijnen tegen de scherpste prijzen. Vanwege onze goede banden met onze leveranciers kunnen wij voordelig witte Griekse wijn bestellen, waardoor dit ook een voordeel is voor u uiteraard!